Creirwy Anjelynn

tähän tulee meriitit

Kuvan © scirlin - kopiointi kielletty.
VH21-024-0101
Welsh A, tamma.
3-vuotias, syntynyt: 14.06.2021.
120cm korkea, väriltään Kimo.

Kasvattaja, Evm, Iso-Britannia.
Maahantuoja, Lissu T.
Omistaja, siinau, VRL-13855..
Ravipainotteinen & HeB/70cm.

Statistiikka, 0: 0-0-0. - v%0 / s%0
Ennätykset, 0.00,0 - 0.00,0.
Voittosumma, 0v€.

Anjelynn on melko hiljainen, syrjäänvetäytyvä tamma. Mikään ujo tai arka se ei ole, vaan ennemmin hevosmaailman introvertti, yksikseen viihtyvä poni. Välillä se saattaa rapsutella toisen tamman kanssa (ihan umpiepäsosiaalinen yksilö tämä ei ole), ja mikäli joku koettaa simputtaa Anjelynn kyllä pitää puolensa.

Halailusta tai pitkistä hoitosessioista tamma ei juuri välitä. Se kyllä seisoo paikoillaan vaikka koko päivän innokkaiden hoitajien puunaus- ja letitysvimman uhrina, mutta mieluummin tamma olisi omissa oloissaan. Welshin käytöksestä ei koskaan löydy huomautettavaa, niin hyvin tamma käyttäytyy päivästä toiseen, oli tilanne tai käsittelijä mikä tahansa. Esimerkiksi raspaus sekä madotus ovat ponin mielestä vähän tympeitä operaatioita, mikä tosin ilmenee vain happaman tyytymättömänä ilmeenä. Fiksuna ponina Anjelynn on ymmärtänyt pääsevänsä kaikesta (epämiellyttävästä) puolet nopeammin eroon, mikäli tekee yhteistyötä. Paras kiitos hyvästä käytöksestä on pala kuivattua ruisleipää sekä oma rauha, mitä Anjelynn arvostaa yli kaiken.

Ajettaessa Anjelynn on yksinkertaisesti tyylikäs näky. Se ei ehkä ole ensiarvoisen tärkeää raviponille, mutta tyylikäs tämä welsh on joka tapauksessa. Raviltaan sekä ajettavuudeltaan erinomainen tamma on todella lupaava raviponi, joka ilmeisesti kutkuttaa myös valjakkoihmisten mieltymyksiä, sen verran monta ostotarjousta tammasta on nimenomaan valjakkopuolen ihmisiltä tullut. Reipas, eteenpäinpyrkivä, yhteistyöhaluinen tamma tekee väsymättä ja mukisematta töitä, ei kerää pöllöenergiaa, malttaa hölkätä, ei ahdistu tai kiukustu mikäli joku menee ohitse mutta ravaa kyllä mielellään ohitse. Tammalla on selkeästi juoksupäätä, sen hermot tuntuvat kestävän mitä tahansa ja se on hyvin sitkeä, periksiantamaton juoksija erityisesti loppusuoralla, mikäli joku on rinnalla tai ehtinyt ohitse. Vaikka Anjelynn muuten onkin syrjässä viihtyvää mallia, radalla se mielellään kääntäisi kaikki parrasvalot itseensä todistamaan, miten poni jälleen antaa itsestään kaikkensa. Anjelynn ravaa joka lähdön täydestä sydämestään selkeästi nauttien siitä, mitä tekee, mikä on ohjastajalle ilon ja ylpeyden aihe.
Luonne © Lissu T.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Iori Llŷr
evm
ii. Ieuan Cadwgan, evm. iii. EVM evm.
iie. EVM evm.
ie. Lili Dweynween, evm. iei. EVM evm.
iee. EVM evm.
e. Keina Anjelika
evm.
ei. Llwchaiarn Neptune, evm. eii. EVM evm.
eie. EVM evm.
ee. Kywa Anjelene, evm. eei. EVM evm.
eee. EVM evm.

Starttikalenteri

3-vuotiskausi, startit: 0: 0-0-0 - ennätykset: 0.00,0, voittosumma: 0v€
Aloittaa lokakuussa !

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © siinau
TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN - THIS IS A SIM-GAME HORSE
Ponitalli Da Capo